Medlemsmöte

Medlemsmöte 19 augusti

I söndags hade vi ett fullsatt medlemsmöte där ordförande Claes hälsade alla hjärtligt välkomna. På dagordningen stod ett gäng olika punkter och vi startade med att vi hade bjudit in kommunens säkerhetschef Lars Blomberg, som informerade om hur den politiska bilden, med risk och hot, ser ut inför årets val. Det blev även lite tips och vad som kan vara värdefullt att tänka på samt att vi gick igenom vad som gäller vid själva vallokalerna. Vi tog även med oss att i dessa valtider vara extra källkritisk till det Du hör och ser.

Därefter fortsatte vi att gå igenom de sista kapitlen i vår Valplattform som bla handlade om kultur, vård, skola, landsbygd och fred/rättvisa.

Medlemsmötet antog styrelsens svar på frågorna från pensionärs organisationerna som ingår i det Kommunala Pensionärs Rådet.

Vi avslutade medlemsmötet med att dela upp olika arbetsuppgifter inför valet såsom sista vågen av flygbladsutdelning, utläggning av valsedlar i de olika förtidsröstnings lokalerna samt vallokalerna på själva valdagen, bemanning av valstuga samt beslut kring pressträff vid presentation av vår lokala valplattform. En valplattform som arbetats fram under många timmar,

av en grupp utsedda av styrelsen, Ing-Britt, Claes, Sylvia och Lena G

Kopiera länk