Kommunpolitik

Fullmäktigekandidat Saga Lundberg

Vi kommer under tiden fram till valet i september att presentera våra medlemmar som kandiderat på kommunlistan i Oskarshamn.

Saga Lundberg står på vår lista till kommunfullmäktige.

Hej jag heter Saga och är 52 år. Jag bor med min 15åriga dotter i Björnhult, 15 km väster om Oskarshamn.

Jag gick med i vänsterpartiet för ca 2 år sedan när saker i mitt liv ställdes på ända och jag insåg att livet är vad man gör det till. Jag har alltid varit vänster men har haft svårt att ta mina egna åsikter på allvar. Jag har nu kommit till en punkt där jag kan stå för vem jag är och vad jag tycker. Jag tycker att alla människor har har samma värde och förtjänar att behandlas lika.

Jag började att engagera mej politiskt när jag insåg att många människor är missnöjda med sin situation och i det läget väljer att att vända sig till missnöjjespartier som anser att vissa människor är mer värda än andra. Det jag kan göra är att tala om för andra människor att man kan påverka sin och andras situation genom att vara politiskt aktiv och prata med varandra om vad som händer i samhället och vad man kan göra för att bygga ett samhälle där alla kan trivas. För mej är det vänsterpartiet som står för de värderingarna.

En annan sak som jag tycker är viktig är att välfärden skall finnas tillgänglig och likvärdig även på landsbygden. Det skall finnas tillgång till skolor, vård och omsorg, fritid och kultur på överkomligt avstånd.

 

Kopiera länk