Medlemsmöte

Medlemsmöte

Vänsterpartiet i Oskarshamn hade den 19 mars bjudit in alla medlemmar till medlemsmöte.

Vi träffades i Stadshuset, med god uppslutning.

På mötet presenterade vår representant i Byggebos styrelse, Sven Ström det pågående arbete i det allmännyttiga bostadsbolaget. Byggnationen av hyreslägenheter, hälsocentral och folktandvård fortgår men pga av byggnadstekniska omständigheter så kommer inflyttning i lokalerna att bli något senare än vad som först planerats. Många har redan hört av sig för att ställa sig i kö till de närmast 60 lägenheter som kommer att byggas.

Kul att vi bygger bostäder i Oskarshamn!

Därefter redovisade våra kommunpolitiker Monica Johansson och Ingmar Hjalmarsson om den trygghetsvandring som genomförs tillsammans med Oskarshamns kommun genom politiker och räddningstjänsten, polisen och Attraktiva Oskarshamn. Vandringen genom staden på fredagkvällen var ett led i att vi vill certifiera oss med något som heter Purple Flag.

Certifieringen flaggar för en säker och trygg stad
Den lila flaggan blir symbolen för en säker, trygg och attraktiv stad som håller en hög och trygg kvalitet, kvälls- som nattetid. Flaggan blir med andra ord ett värdefullt komplement till stadens marknadsföring och varumärkesbyggande. Att skapa en ekonomisk och attraktiv ort, stad eller stadskärna med ett variationsrikt utbud av unika aktiviteter efter mörkrets inbrott för alla är lättare sagt än gjort! Det kräver ett nära samarbete och framförallt förståelse för olika aktörers intressen och behov.

Därefter fortsatte vi med Gruppmöte och livliga diskussion inför kommunstyrelsens

möte den 21 mars.

 

vid tangentbordet

//Lena

 

Välkomna på nästa medlemsmöte den 16 april! Då kommer vår representant i stiftelsen Forum och berättar om deras verksamhet.

 

Kopiera länk